Новини

У Барселоні для міжнародного фестивалю супів українці зварили 70-літрів борщу


70 л борщу для міжнародного фестивалю супів зварили українці у Барселоні. Окрім того, вигадливі кухарі представили вишитий рецепт цієї української страви. Досить оперативно одну з головних національних страв вдалося роздати гостям фестивалю. Автором вишитої варіації рецепту є майстриня Тетяна Протчева, яка наразі перебуває в Іспанії з низкою майстер-класів.

Розповідає, що на домотканому полотні вишила рецепт борщу, який варила її мама. На рушнику також закарбовано QR-код, після сканування якого можна ознайомитися з низкою українських страв – борщем, вареникам, салом, голубцями і тому подібне. Загалом на фестивалі супів презентували понад 60 варіацій цієї страви з національних кухонь різних країн.

Залишити відповідь

Усі Новини

Вподобати Правда ТУТ